Skip to main content
Bredebro Maskinstation v/Søren Gad
Bakkevej 1, 6261 Bredebro
+45 7471 1509 – sg@bredebromaskinstation.dk

Arbejdsområder

Hvad vi kan hjælpe med

Her kan du se lidt af det, vi arbejder med og læse lidt om de services vi tilbyder. Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at ringe eller e-maile til os. Kontaktoplysninger kan findes nederst eller under “Kontakt”. Under alle omstændigheder glæder vi os til at høre fra dig.

Vi tilbyder

Presning af hø og halm

Vi har ballepressere til alle størrelser baller og til fint snittet halm. Vi har prioriteret en høj kapacitet på vores pressere da der sjældent er mange dage til at bjerge halmen.

Vi tilbyder

Alt i grovfoder

Vi laver alt hvad der har med grovfoder at gøre, både skårlægning, rivning, snitning af græs og majs med udbyttemålere, frakørsel og stakkørsel med gummiged og silofordeler. Alt arbejde i græsmarker kan tilbydes i faste kørespor på 12 meter.

Vi tilbyder

Entreprenør arbejde

 Vi tilbyder diverse entreprenøropgaver i samarbejde med Gads Maskinstation, såsom dræning, spulning, og udgravning til bygninger eller gylletanke, vi har dog ikke selv maskiner til entreprenørarbejde.

Vi tilbyder

Jordbearbejdning og såning

Vi pløjer, dybdeharver og såbedsharver samt sår i alle jordtyper og forhold med grubbesåning, såning med rotorharve eller discsåmaskine med gødnings og græsfrø placering.