wheat

Bredebro Maskinstation A/S

Vi klarer alt inden for grovfoder og gyllekørsel

Få hjælp til din grovfoderproduktion

Står du med brug for hjælp til grovfoder eller gyllekørsel?

Så kan Bredebro Maskinstation A/S være behjælpelige. Vi klarer nemlig alt inden for grovfoder og gyllekørsel, og vi kan derfor også hjælpe dig med grovfoder til kvæg.

Med egen maskinstation i Bredebro kører vi ud til opgaver overalt i Tønder Kommune samt Sønderjylland, hvor vores kunder har brug for hjælp i forbindelse med grovfoder og gyllekørsel. Vi kommer derfor også gerne forbi dig, hvis du bor her i Bredebro eller en omkringliggende by som Løgumkloster eller lignende.

Sådan arbejder vi med grovfoder

Vi kan tage hånd om alle de arbejdsopgaver, som har med grovfoder at gøre. Det betyder, at vi blandt andet kan hjælpe med både skårlægning, rivning samt snitning af græs og majs med udbyttemålere. Vi overfører udbytte- og tørstofmålinger til CropManager, og ved hjælp af bånd på vores skårlægger og 15 meter lange rivere, kan vi samle 24 meter græs i ét skår.

Dertil kan vi også tilbyde frakørsel og stakkørsel med enten gummiged eller silofordeler, alt afhængigt af dine behov. Vi udfører desuden også alt arbejde i græsmarker, hvor vi kan tilbyde faste kørespor på 12 meter.


Moderne løsninger til gyllekørsel

Vi tilbyder alle moderne løsninger inden for gyllekørsel. Vores arbejde dækker bl.a. over gylleplacering til majs, nedfældning af gylle i både sortjord og græs samt udlægning af slanger på op til 36 meter. 

Vi kører med både gyllevogne og selvkørende gyllekøretøjer, som kan klare selv de mest udfordrende opgaver.

Ring eller skriv til os og få et tilbud

Hvis du kunne tænke dig et tilbud på vores hjælp i forbindelse med grovfoder eller gyllekørsel, så kan du altid kontakte os. Du kan enten ringe eller skrive til os, og så kan vi i fællesskab drøfte, hvordan vi kan hjælpe dig. Herefter giver vi dig også gerne et tilbud på opgaven, så vi kan komme godt i gang med arbejdet.

Følg med på Facebook

Følg os og få større indblik i vores hverdag og meget mere.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Vi bestræber os på at svare hurtigst muligt.

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Et godt fællesskab

Bredebro Maskinstation arbejder som sagt på en del års konstant, positiv udvikling og erfaring. Gennem årene har vi hjulpet en lang række glade og tilfredse kunder, som er kommet igen og igen

Kontaktinformation

Telefon: 74 71 15 09

E-mail: sg@bredebromaskinstation.dk

Bakkevej 1, 6261 Bredebro

Klik her for rutevejledning

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: Åbent ved akut behov

Bredebro Maskinstation A/S – CVR: 38234684