wheat

Bredebro Maskinstation A/S

Slamsugning udføres med stor effektivitet

Vi sørger for velfungerende afløb og dræn

Hos Bredebro Maskinstation A/S kan vi tilbyde hjælp til slamsugning med en stor effektivitet. 

Vi råder over en moderne slamsuger, der klarer opgaven grundigt, så du kan være sikker på, 

at dine afløb og dræn fungerer optimalt igen, når vi har været forbi.

Vi kører primært ud for landbrugsvirksomheder og hjælper med slamsugning og drænspuling, men vi tager også opgaver for private med kloakspuling. Det gør vi i hele Tønder Kommune samt Sønderjylland. Hvis du har brug for hjælp til slamsugning eller spuling af dræn i Løgumkloster, Bredebro eller en anden by her i området, så kommer vi gerne ud og tager hånd om arbejdet for dig.

Derfor skal du overlade opgaven til os

Tilstoppede dræn og afløb kan være til stor gene. Derfor er det vigtigt at få foretaget rettidig slamsugning, så du undgår potentielle driftsstop eller tilstopninger. Hos Bredebro Maskinstation hjælper vi dig med både forebyggende og akutte opgaver med slamsugning og drænspuling af blandt andet kloakledninger, pumpebrønde, drænledninger, gyllerør, toiletkabiner og meget andet.

Vores forretning bygger på glade og tilfredse kunder, som igen og igen ved, hvem de skal kontakte, når der er problemer med tilstoppede afløb og dræn. Derfor tilbyder vi en god og imødekommende service, som allerede har gjort, at vi har en god og solid base af tilfredse kunder. Står du og skal bruge en pålidelig partner til opgaver med slamsugning, kloakspuling og lignende, så er vi også klar til at hjælpe dig.

Kontakt os for at få en pris på slamsugning

Hvis du vil høre mere om vores priser på slamsugning, eller hvis du har spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig, så kan du altid enten ringe eller skrive til os. Vi sidder klart til at tage en snak om, hvad vi kan gøre for dig, og vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud.

Følg med på Facebook

Følg os og få større indblik i vores hverdag og meget mere.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Vi bestræber os på at svare hurtigst muligt.

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Et godt fællesskab

Bredebro Maskinstation arbejder som sagt på en del års konstant, positiv udvikling og erfaring. Gennem årene har vi hjulpet en lang række glade og tilfredse kunder, som er kommet igen og igen

Kontaktinformation

Telefon: 74 71 15 09

E-mail: sg@bredebromaskinstation.dk

Bakkevej 1, 6261 Bredebro

Klik her for rutevejledning

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: Åbent ved akut behov

Bredebro Maskinstation A/S – CVR: 38234684